Nederlands Engels

Titan Real Estate Investment Management

 

Hitachi-LG huurt op Trade Park Zuid Oost

14-03-2016

Titan REIM is namens verhuurder Transeuropean Properties V NL TPZO onlangs een langjarige huurovereenkomst overeengekomen met Hitachi-LG Data Storage Korea Inc. betreffende 570 m² kantoor- en bedrijfsruimte. 

Vincent Spruijt, partner bij Titan: ‘Wij zijn zeer verheugd met de recente verhuur aan Hitachi-LG, wederom een sterke en aansprekende huurder die we aan TPZO hebben weten te binden en een welkome aanvulling aan het reeds bestaande hoogwaardige huurdersbestand. In lijn met onze verwachting en wat we de afgelopen maanden reeds hebben geconstateerd is dit wederom een voorbeeld van de onverminderd sterke vraag naar kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimte waarbij wij in staat zijn dergelijke partijen op TPZO te faciliteren en voor een langere termijn te committeren.'

Bedrijvencentrum Trade Park Zuid Oost, ook wel bekend als TPZO, bestaat uit 63 hoogwaardige bedrijfsunits met bijbehorende kantoor, variërend vanaf ca. 300 m² tot ca. 3.000 m². Trade Park Zuidoost ligt op een toplocatie aan de Keienbergweg en Hoogoorddreef te Amsterdam Zuidoost.