Nederlands Engels

Titan Real Estate Investment Management

 

Titan verhuurt diverse bedrijfsruimten op Trade Park Zuid Oost

15-10-2015

Titan REIM heeft gedurende het afgelopen kwartaal namens eigenaar diverse bedrijfsruimten verhuurd op Trade Park Zuid Oost in Amsterdam. In verschillende transacties werd in totaal voor ruim 4.000m2 kantoor- en bedrijfsruimte verhuurd dan wel verlengd.

Meest in het oog springende transactie was de uitbreiding van Benetton die na eerdere uitbreidingen met ingang van 1 november 2015 een vijfde bedrijfsunit aan de reeds in gebruik zijnde units heeft toegevoegd.

Vincent Spruijt, partner bij Titan: ‘De recente uitbreiding van Benetton binnen Trade Park Zuid Oost is exemplarisch voor de verbeterende marktomstandigheden en toont tevens de kracht aan van dit bedrijvencentrum waarbij middels actief management huurders naar gelang hun behoefte kunnen uitbreiden dan wel verplaatsen. We zien een sterk toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardige bedrijfsruimten in dit deel van Amsterdam en zullen naar verwachting de komende periode nog diverse andere transacties overeenkomen met kwalitatief hoogwaardige huurders.’

Bedrijvencentrum Trade Park Zuid Oost, ook wel bekend als TPZO, bestaat uit 63 hoogwaardige bedrijfsunits met bijbehorende kantoor, variërend vanaf ca. 300 m² tot ca. 3.000 m². Trade Park Zuidoost ligt op een toplocatie aan de Keienbergweg en Hoogoorddreef te Amsterdam Zuidoost.